Spring til indhold

Om CBD-Guide.dk

CBD-Guide.dk blev i 2020 stiftet med visionen om at blive Danmarks førende forbrugerguide indenfor CBD produkter. Vi vil hjælpe forbrugere med at finde informationer om naturprodukterne som indeholder CBD, og det betyder også at du her på siden vil finde en masse tests og anmeldelser af forskellige produkter.

Vi ønsker at ramme så bredt som muligt, så derfor har vi forsøgt at skære ned på alle de videnskabelige termer, og i stedet skrive i et sprog som de fleste kan være med på.

Grundig researcharbejde

Vi er naturligvis grundige når vi skriver indhold på siden, og der er ingen tvivl om at de produkter du finder her på siden, også er nogle vi personligt mener vi kan stå inde for. Vi forsøger også altid på at holde indholdet på CBD-Guide.dk opdateret, men hvis du mod forventning skulle finde indhold som ikke er 100% opdateret, så kontakt os gerne.

CBD-Guide.dk er reklamefinansieret

Vi har ikke lyst til at ødelægge din læseoplevelse ved at klistre vores hjemmeside med en masse reklamebannere og annoncer. Derfor vil du med garanti lægge mærke til at vi henviser til flere forskellige forhandlere her på hjemmesiden. Vi arbejder nemlig på altid at finde de bedste og mest troværdige forhandlere og producenter og hvis du igennem vores links vælger at købe en af disse produkter, så får vi en mindre kompensation.

Hvis du har spørgsmål

Har du fået spørgsmål til vores side, så tag gerne kontakt til os, og så vil vi med glæde besvare alle dine spørgsmål.